Představení: Lumina

Lumina 
Je mi 17 let. O zdravý životní styl a fitness jsem se začala zajímat koncem května 2013. Prostě jsem se jednou podívala do zrcadla a řekla si "Holka, takhle to dál nepujde." :D Na blogu Nikki jsem se dozvěděla o Jillian Michaels a hned jsem stahovala její 30 Days Shred. Celý měsíc jsem více-méně poctivě cvičila, snažila se a potila. A světe div se, po dokončení tohoto cvičebního programu jsem byla o 5 kilo lehčí! :D 
Díky Jillian se už pohybu nevyhýbám, pravidelně cvičím a snažím se zdravě jíst. Oblíbila jsem si i další workouty od Boba Harpera,  Shauna T a nově i od Zuzky Light.
Začínala jsem na 62 kilogramech, nyní mi však ručička na váze ukazuje 56. Mám před sebou stále ještě dlouhou cestu a doufám, že v jejím cíli se dočkám vysněných buchet! (Já je tam cítím, fakt už je tam cítím!! :D)
Takže holky, jestli se stále rozhoupáváte a plánujete, že začnete cvičit, kašlete na plánování, zvedněte zadek a běžte se hejbat! Vím jaký to je, je to těžký, nebude se vám chtít, ale za chvíli se vám pohyb dostane do krve a cvičení se pro vás stane radostí. :)



2 komentáře:

  1. Zítra odjíždím do Chorvatska, kde budeme cvičit 2x denně, ale dost reálně uvažuju nad tím, že až se vrátím, tak plynule přejdu v nějaký takový nebo podobný cvičící program. Pět kilo říkáš, jo? Buchty na břiše říkáš, jo? :-D Hmmmmmmmmm... :)

    OdpovědětVymazat
  2. heey :D Jillian znám od minulýho roku a od června 2012 .. mám stáhnutý ten první lvl .. a.. ještě jsem se na něj ani jednou nepodívala, takže zábava :D hahaaa, tobě už je 17 :P stařeno :D

    OdpovědětVymazat