Představení: DAdy

DAdy 
Jsem 17-letá nejlepší kamarádka Luminy, která si řekla, že když může být ve formě ona, může taky :D Nechtěla jsem ale cvičit to samé, tak jsem objevila jiné, dobré ale hlavně zábavné workouty.
Úspěšně a hlavně POCTIVĚ mám odcvičené dva 30-ti denní programy a to:

30 day Butt Lift s Aliciou Marie a Courtney Prather
30 day 6-pack ABS se Scottem Hermanem a Sarah Dussault

Ze začátku to bylo sice utrpení, ale řekla jsem si, že teď už nemůžu skončit. Po měsící utrpení jsem si konečně odškrtla poslední den a bylo hotovo! Sice jsem nezaregistrovala nějaký převratný úbytek na váze, ale z počáteční váhy 61kg se najednou stalo "pouze" 57,5kg! A světe div se, bříško i ruce byly pevnější!
Samozřejmě jsem jen necvičila,ale musela jsem (někdy ne zas tak poctivě) hlídat svůj jídelníček. A vážně mi to pomohlo. Začala jsem jíst více zeleniny a ovoce a můj rituál, kdy po příchodu domů jsem si vždy zakousla nějakou Delissku nebo Tatranečku je ten-tam:D
Jediné, na čem bych měla ještě hodně zapracovat je pitný režim. S tím trochu bojuju, protože jsem nikdy nebyla zvyklá moc pít..

Každopádně jakmile se vrátím do školy, věřím, že zase naskočím i na nějaké to cvičení, a že kila budou dál ubývat a svaly jen přibývat ;)





3 komentáře:

  1. Máš moc hezký blog :) Moc se mi tu líbí :) Ještě se tu párkrát ukážu :)

    OdpovědětVymazat
  2. děsíte mě :D proč všichni cvičíte:D

    OdpovědětVymazat