35 Minute Natural Brazilian Buttock Lift Exercises


Chcete mít plnější, kulatější, pozvednutý zadek? Toto cvičení způsobí, že mezi vašim zadkem "teď" a vašim zadkem "potom" bude velký rozdíl.

Během stárnutí nebo fyzické neaktivity se hýžďový sval povolí, což způsobí, že se zadek "prohne". Vzhledem tomu, že hýžďové svaly rostou směrem ven, když je posilujete, je relativně snadné z povislých půlek vytvarovat kulatý zadeček. 


Tento workout byste měli cvičit 3x-4x týdně, ve volných dnech se můžete zaměřit na trénink vrchní části těla :)

Cvičení je zaměřeno na tónování vnitřních a vnějších stehen, zadní části stehen, čtyřhlavého svalu stehenního, lýtek, šikmých břišních svalů a dolní části zad. Kromě toho, že vám toto cvičení pomůže vytvarovat vaše křivky, spálíte při něm i velké množství kalorií (280-380, závisí to na vaší váze, pohlaví, fyzické zdatnosti, svalové hmotě a dalších faktorech).


Pokud budete podle videa níže cvičit pravidelně cvičit 3x-4x týdně, první výsledky by se měli dostavit již po 14. dnech. Nezapomeňte jíst zdravě a hlavně, že na správném provedení cviku záleží víc než na počtu opakování!

2 komentáře:

  1. to by se mi nechtělo dělat. a nesnáším přidávání komentářů na blogspoty.:D

    OdpovědětVymazat
  2. Tak jsem se rozhodla, že zkusím nějaký to cvičení, co máš tady na blogu, vypadá to zajímavě:) Cvičím doma každý den, ale na nohy toho moc nemám, a hlavně, cvičím už dva roky a prostě můžu udělat třeba třista sedůlehů a pořád bych pokračovala dál-.- takže to chce nové cviky:)

    OdpovědětVymazat